Magazin pentru clienții comerciali

Articolele prezentate aici sunt doar o parte din gama noastră de produse, care se extinde cu sute de articole pentru casa, articole pentru cadouri, imbrăcăminte şi încălţăminte.

Cu un singur click puteti accesa magazinul on-line (sau click aici pentru :

Îmbrăcăminte. Materialele atrăgătoare, culorile în pas cu moda reprezintă expresia cerinţei noastre înalte de calitate.

Lenjerii de corp. Materialele fine şi croielile sofisticate oferă lenjeriei noastre farmecul deosebit.  Lenjeriile noastre – pentru ea şi pentru el – combină  confortul cel mai înalt la purtare cu cele mai bune materiale.

Încălţămintea KangaRoos. Indiferent dacă este vorba de drumeţii, jogging sau pentru fitness, avem produse cu design atractiv şi comod. Cele mai moderne materiale şi de cea mai bună calitate de prelucrare completează colecţiile noastre KangaRoos.

Articole textile de uz casnic. Cu articolele noastre textile de uz casnic oferim o atmosferă plină de stil şi confortabilă. Feţe de masă, lenjerii de pat, perne şi multe alte articole textile de uz casnic care evidenţiază stilul şi caracterul dumneavoastră.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la magazinul nostru sau procesul de transport, noi suntem disponibili la telefon 0257.306.084 de luni până vineri, în intervalul orar 8:30-17:00.

Partenerul dumneavoastră de încredere pentru o gamă largă de produse - Textile - Incălțăminte - Articole de uz casnic - Cadouri - Articole de menaj - Imbrăcăminte - Produse de sezon - Accesorii de gradinarit - Discount - Numar mare de vanzari