Clienţii noştri

Livrăm către distribuitori și comercianți cu amănuntul din ţară şi afara ţării articole Non alimentare, Articole pentru reclama şi Articole din soldări din diverse catogorii de mărfuri, în funcţie de dorinţele şi cerinţele partenerilor noştri. Din aceste categorii fac parte atât mărfurile produse sub marca proprie cât şi diverse articole comerciale.

Printre clienţii noştrii se numără: Selgros, Penny, XXL, Kaufland şi mulţi alţii…

Alături de aceştia, printre clienţii noştrii se numără şi numeroşi clienţi care deţin firme mai mici, aceştia putând să profite de pe urma experienţei şi condiţiilor noastre, la fel ca şi marile reţele.

Deasemenea datorită contactelor pe care le avem in Orientul îndepărtat suntem partenerul ideal pentru alegerea şi distribuţia de articole pentru reclame sau give-aways. Menţinem o calitate ridicată a produselor la un preţ foarte bun. Aşteptam solicitarile dumneavoastră aici.

Partenerul dumneavoastră de încredere pentru o gamă largă de produse - Textile - Incălțăminte - Articole de uz casnic - Cadouri - Articole de menaj - Imbrăcăminte - Produse de sezon - Accesorii de gradinarit - Discount - Numar mare de vanzari